In categoria „Sandale fete” veti veti gasi modele variate de sandale din piele pentru fete, de cea mai buna calitate.

Sandalele din piele naturala pentru fete sunt potrivite atat pentru activitatile de zi cu zi, cat si pentru aparitiile la evenimentele cu parintii. Acestea sunt indicate inca de la primii pasi ai copilului

Piciorul se va simti liber, deoarece incaltamintea este comoda si permite miscarea usoara. Talpa moale, subtire si flexibila, talonetul anatomic si talpa cu implant ortopedic ofera comfort si stabilitate pentru piciorul copilului dumneavoastra.

Sandalele deschise ofera o aerisire perfecta a piciorusului, de aceea nu transpira. Sandalele inchise in fata sunt ideale pt protejarea degetelor de la piciorus de o eventuala rana. Ambele tipuri sunt ideale atat in exteror, cat si iarna in casa, la cresa sau gradinita.

Modelele pentru fete se inchid cu sireturi, scai sau fermoar, accesoriile sunt variate iar culorile sunt placute, cu nuante mai deschise, pentru vara. Pielea utilizata poate fi neteda sau piele intoarsa.

Toate produsele sunt fabricate in Romania si respecta standarde inalte de calitate. Garantia acordata la vanzare este de 30 de zile.

Va invitam sa parcurgeti lista de produse si sa alegeti incaltamintea potrivita copilului dumneavoastra, studiind tabelul de marimi.

39 produse