In categoria „Ghete fete” veti veti gasi modele variate de ghete din piele pentru fete, de cea mai buna calitate.

Ghetele din piele naturala pentru fete sunt potrivite atat pentru activitatile de zi cu zi, cat si pentru aparitiile la evenimentele cu parintii. Acestea sunt indicate inca de la primii pasi ai copilului

Piciorul se va simti liber, deoarece incaltamintea este comoda si permite miscarea usoara. Talpa moale, subtire si flexibila, talonetul anatomic si talpa cu implant ortopedic ofera comfort si stabilitate, sustinand in acelasi timp glezna copilului dumneavoastra.

Modelele pentru fete se inchid cu sireturi, scai sau fermoar, accesoriile si culorile sunt variate. Pielea utilizata poate fi neteda, lacuita sau velur(piele intoarsa).

Chiar daca ghetutele sunt facute din velur (piele intoarsa) , pe timp de ploie, apa nu patrunde in interior, acesta fiind fabricat doar din piele naturala.

Toate produsele sunt fabricate in Romania si respecta standarde inalte de calitate. Garantia acordata la vanzare este de 30 de zile.

Va invitam sa parcurgeti lista de produse si sa alegeti incaltamintea potrivita copilului dumneavoastra, studiind tabelul de marimi.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre produse sau felul in care se pot comanda, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0767.883.799 (Luni – Vineri: 10:00-18:00)

87 produse